Surat dan Sijil dari Bank Negara & Malaysia Book of Records

Gambar ini membuktikan yang jual-beli EMAS di Malaysia adalah bebas dan tidak ada kena-mengena dengan apa-apa Akta melibatkan matawang. Oleh itu anda semua tidak perlu takut atau ragu-ragu kerana kami di FidaGOLD hanya menjalankan aktiviti jual-beli EMAS dan PERAK menggunakan produk daripada Public Fine Gold International Sdn Bhd.

Mendapat kelulusan dari Bank Negara Malaysia

Kami tidak menjanjikan apa-apa pulangan dalam bentuk duit seperti imbuhan/pendapatan/dividen daripada pembelian EMAS kami. Anda akan memperolehi keuntungan dengan menyimpan EMAS kerana harga EMAS meningkat setiap tahun,  mempunyai nilai intrinsik dan paling penting EMAS adalah penyimpan kekayaan anda. Anda beli EMAS, anda dapat EMAS. Dan ketahuilah, EMAS yang kami jual adalah lebih murah daripada yang terdapat di kedai-kedai EMAS dan mempunyai sijil pengesahan daripada assayer bebas iaitu Penang Assay Office Sdn Bhd.

Dan ini buktinya bahawa EMAS keluaran Public Fine Gold International Sdn Bhd ialah syarikat yang pertama di Malaysia mendapat pengiktirafan Malaysia Book Of Records dalam mengeluarkan jongkong EMAS khas untuk pelaburan di Malaysia.

Mendapat pengiktirafan Malaysia Book of Records untuk kategori jongkong emas

Mendapat pengiktirafan Malaysia Book of Records untuk kategori jongkong perak

Jadi tunggu ape lagi…Bukan skim cepat kaya, bukan MLM, bukan skim piramid..Beli emas dapat emas. Hubungi saya di talian 012-2969555 untuk maklumat lanjut. Mulakan hari anda dengan memiliki EMAS dan PERAK

5 Comments

 1. emaszaman says:

  Salam singgah kepada Cik Fida…

  Sangat lah kemas dan keming website ini…
  saya sungguh kegum dengan penampilannya…
  seperti yg dijangkakan… beyond my expectation!>.. hehehe
  jangan risau… nanti saya berberang sesuatu yg bermanfaat di laman ini… hehe 😀

 2. mijie says:

  sangat kemas blog tuan hamba, demo memey A yak dulu lagi la pih…haha

 3. its maey says:

  Salam kenalan… mmg kemas sungguh blog ni..ada masa singgah lah untuk kongsi sama ilmu ttg emas

Leave a Comment